Wonder (2017)

Loading...


Loading...

Wonder (2017)

464
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Bazuar në bestsellerin e 'New York Times', 'WONDER' tregon historinë tepër frymëzuese dhe të ngrohtë të Ougust Pullman. Një djalë me dallime në fytyrë që hyn në klasën e pestë, duke marrë pjesë në një shkollë fillore të zakonshme për herë të parë.