Wind River (2017)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Wind River (2017)

445
Viti: 2017 Cilësia: Full HD

Përshkrimi

Një gjuetar ndihmon të zbardhet vrasja e një të reje indiane dhe e përdor çështjen si mjet shpagimi për një veprim të papërgjegjshëm të mëhershëm që përfundoi në tragjedi.