We Were Soldiers (2002)

Loading...

We Were Soldiers (2002)

2142
Viti: 2002 Cilësia: HD

Përshkrimi

"ISHIM USHTARE" : Historia e betejës së parë masive ne fazën amerikane te Luftës së Vietnamit dhe e ushtarëve që e luftuan në të dy anët. Ndërkohë, gratë e tyre prisnin me ankth në shtëpi per lajmin e mire apo lajmin e keq.