In a Valley of Violence (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

In a Valley of Violence (2016)

3450
104 min
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një i huaj misterioz dhe sulm i papritur dhune e kthen një fshat të qetë në një strofull hakmarrjeje të përgjakshme.