USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

Loading...

USS Indianapolis: Men of Courage (2016)

7766
128 min
Viti: 2016 Cilësia: HD IMDb: 5.0

Historia e vërtetë e dhimbshme e ekuipazhit të ASHBA Indianapolis, të cilët ngecën në ujërat filipinë për pesë ditë pas dorëzimit të armëve atomike që do i jepnin fund Luftës së Dytë Botërore. Teksa prisnin të shpëtoheshin, përjetuan etje dhe uri ekstreme, gjithashtu edhe sulme të pamëshirshme peshkaqenësh.