Twice Born (2012)

Loading...

Twice Born (2012)

8825
Viti: 2012 Cilësia: HD

Përshkrimi

Filmi është rreth luftës së Bosnjes... të bësh gjithçka për dashurinë, madje edhe ta lësh atë të shkojë. Është rreth një vajze që e do dhe e humb dashurinë e saj përgjithmonë dhe përpiqet të bëjë një fëmijë i cili nuk është i saji dhe nuk rritet kurrë pranë saj.