Trumbo (2015)

Loading...

Trumbo (2015)

6843
Viti: 2015 Cilësia: HD

Përshkrimi

Në vitin 1947, Dalton Trumbo ishte skenaristi më i mirë i Hollywood-it, deri sa ai dhe artistë të tjerë u burgosën dhe u futën ne listën e zezë për besimet e tyre politike.