Transformers: The Last Knight (2017)

Loading...

Transformers: The Last Knight (2017)

6225
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Autobotët dhe Deseptikonët janë në luftë ndërkohë që fati i njerëzimit varet në fije të perit. Optimus Praimi është zhdukur. Çelësi për të shpëtuar Tokën ndodhet i groposur thellë nën dhe bashkë me historinë e Transformuesve në Tokë...