Tomb Raider (2018)

Loading...

Tomb Raider (2018)

280
Viti: 2018 Cilësia: HD Kamer

Përshkrimi

Lara Krofti, vajza guximtare dhe e pavarur e një aventurieri të zhdukur, duhet ta shtyjë veten përtej limiteve të saj kur gjendet në ishullin ku u zhduk babai i saj.