Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Loading...

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

5731
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.