Thor: Ragnarok (2017)

Loading...

Loading...

Thor: Ragnarok (2017)

804
Viti: 2017 Cilësia: Kamer

Përshkrimi

I burgosur, i fuqishmi Thor e gjen veten në një duel vdekjeprurës gladiatorial përballë Hulkut, ish-aleatit të tij. Thor duhet të luftojë për mbijetesë dhe të sfidojë kohën, për të parandaluar që e plotfuqishmja Hela të shkatërrojë shtëpinë e tij dhe qytetërimin Asgardian.