The Week Of (2018)

Loading...

The Week Of (2018)

261
116 min
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.1

Dy baballarë me personalitete të kundërta bashkohen për të festuar martesën e fëmijëve të tyre. Ata janë të detyruar të kalojnë së bashku javën më të gjatë të jetës së tyre, dhe dita e madhe nuk mund të vijë shpejt mjaftueshëm.