The Tortured (2010)

Loading...

The Tortured (2010)

249
Viti: 2010 Cilësia: HD IMDb: 5.5

Jeta e një çifti të klasës së mesme shkatërrohet kur fëmija i tyre i vetëm rrëmbehet dhe vritet. Të fiksuar pas hakmarrjes, çifti shfrytëzon një mundësi për të rrëmbyer vrasësin.