The Stray (2017)

Loading...


Loading...

The Stray (2017)

279
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një baba i ri merr djalin e tij nëntëvjeçar, qenin e familjes dhe dy shokë të djalit të tij për kamping në malet e Kolorados, por që të pestë goditen nga rrufeja.