The Proposition

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

The Proposition

4357
104 minuta
Viti: 2005 Cilësia: Blu-ray

Përshkrimi

Australi, 1880. Kapiteni Stanli më në fund arrin të kap Çarlin dhe Majk Bërns, dy nga katër vëllezërit famëkeq Bërns, të njohur si vrasës dhe kriminelë. Për të arritur pjesën tjetër të bandës, Stanli i ofron Çarlit një shkëmbim: "Për të shpëtuar jetën e Majkit, ai duhet të dorëzojë kreun e bandës, vëllanë e madh Arturin, gjallë ose vdekur!