The Pianist (2002)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

The Pianist (2002)

7032
Viti: 2002 Cilësia: HD

Përshkrimi

Bazuar në autobiografinë e tij një pianist gjatë viteve të 1939 përpiqet t'i mbijetoje shkatërrimit, torturës, abuzimit dhe frikës nga lufta e dytë botërore.