The Lover (1992)

Loading...

The Lover (1992)

14473
Viti: 1992 Cilësia: HD

Përshkrimi

KUJDES, FILMI PERMBAN SKENA TE FORTA EROTIKE! KESHILLOHET PER MOSHA MBI 18 VJEC! Rrëfenja e romancës se ndaluar mes një adoleshenteje franceze dhe një burri kinez mes përgjegjësive për veprimet e tyre dhe peripecive të kohës...