The Hurricane (1999)

Loading...

The Hurricane (1999)

6311
Viti: 1999 Cilësia: HD IMDb: 7.6

Historia e vërtetë e Rubin 'Uragani' Carter, një boksier i burgosur padrejtësisht për një vrasje që nuk e ka kryer, dhe ndihma e jashtëzakonshme e njerëzve që e mbështetën për të vërtetuar pafajsinë e tij.