The Foreigner (2017)

Loading...

The Foreigner (2017)

4279
Viti: 2017 Cilësia: HD IMDb: 7.2

Një biznesmen i përulur (Jackie Chan) vihet në kërkim të drejtësisë pasi vajza i vritet në një sulm terrorist. Një ndjekje që përfshin zyrtarë të qeverisë Irlandeze dhe Britanike, e kaluara e të cilëve mund të fshehë identitetet e vrasësve...