The Descent (2005)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

The Descent (2005)

4556
Viti: 2005 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një ekspeditë në shpellë shkon shumë keq, ku eksploruesit bllokohen brenda dhe ndiqen nga një lloj i çuditshëm grabitqari.