The Commuter (2018)

Loading...

The Commuter (2018)

3112
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 6.4

Një biznesmen ndodhet në mes të në një konspiracioni kriminal gjatë rrugës së përditshme me tren. Atij i duhet të zgjedhë midis pasagjerëve të trenit dhe familjes së tij.