The Cloverfield Paradox (2018)

Loading...

The Cloverfield Paradox (2018)

2237
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb: 5.9

Në orbitën e një planeti në prag lufte, shkencëtarët testojnë një pajisje për të zgjidhur krizën e energjisë dhe përfundojnë ballë për ballë me një realitet të errët.