Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

Për çdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016)

6845
Viti: 2016 Cilësia: HD

Përshkrimi

Pasi Shredëri bashkon fuqitë me shkencëtarin e marrë, Bekstër Stokmen, Bibopin dhe Rokstedin për t'i dhënë fund botës, Breshkat Ninxha duhet të përballen me një armik më të fuqishëm: me Krengun famëkeq.