The Strange Ones (2017)

Loading...

The Strange Ones (2017)

1787
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Dy udhëtarë, përshkruajnë një rrugë të gjatë përmes Amerikës, për të arritur në kabinën e tyre. Ato, që në pamjen e parë duken si pushime normale, vijnë dhe errësohen, ndërkohë që sekretet e tyre dalin në shesh dhe fusin këdo, në një botë të errët.