Spreading Darkness (2017) +18

Loading...

Spreading Darkness (2017) +18

2154
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një drejtor i korruptuar bëhet gjithnjë e më shumë paranojak. Ai po ndiqet nga viktimat e tij të mëparshme dhe një psikiatër i cili i shpërblen pacientët e tij me çorape rozë.