A Special Lady (2017) +18

Loading...

Loading...

A Special Lady (2017) +18

330
91 min
Viti: 2017 Cilësia: HD

Përshkrimi

Një ish-prostitutë ia del të bëhet numri dy i bandave. Por, në kushtet ku, i besuari i saj i hershëm fillon të ndjehet i përdorur dhe një prokuror shantazhohet për të mbyllur marrëveshjet e biznesit të sindikatës, atëherë zbulimi i djalit të fshehur të kësaj ish-prostitute, kthehet në dobësi dhe rrezik për të.