Skyscraper (2018)

Loading...

Skyscraper (2018)

378
Viti: 2018 Cilësia: HD IMDb:

Will Sawyeri, udhëheqës i Ekipit të Shpëtimit të FBI-së dhe veteran lufte, i cili tani vlerëson sigurinë për ndërtesat e larta, në një detyrë në Hong Kong gjen ndërtesën më të lartë, më të sigurt në botë e cila papritmas merr flakë dhe fajësohet për të. I kërkuar dhe në arrati, Willi duhet të gjejë ata që janë përgjegjës, të pastrojë emrin e tij dhe të shpëtojë familjen e tij që është bllokuar brenda ndërtesës që ka marrë flakë. Vini re: Data e lëshimit të filmit Skyscraper është caktuar për në 13 Korrik 2018!