Sezoni 5 – Episodi 9

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Pas sulmit ndaj Curtis, Oliveri kupton se Prometheusi po planifikon të bëjë një lëvizje vdekjeprurëse në të gjithë skuadrën Arrow, ndërkohë Felicity dhe Malone gjejnjë një të dhënë që e lidh Prometheusin me të kaluarën e Oliverit.