Sezoni 5 – Episodi 8

Loading...

Përshkrimi

Oliver zgjohet në një jetë, në të cilën prindërit e tij janë gjallë dhe ai po martohet me Laurel; Felicity përballet me një kërcënim të ri me ndihmën e Flash dhe Supergirl.