Sezoni 5 – Episodi 6

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Felisiti dhe Kërtis mësojnë që viktimat e Prometeusit kanë një lidhje misterioze me të shkuarën e Oliverit që mund të ngrejë në këmbë skuadrën e tij të re.