Sezoni 5 – Episodi 4

Loading...

Përshkrimi

Oliver dhe Lyla bashkohen në një mision të fshehtë për Diggle. Felicity e zbulon këtë dhe nuk është dakord me planin. Kur Tobias Church nis një sulm vdekjeprurës ndaj qyteit, Felicity duhet të vendosë nëse rekrutët do të dalin pa Green Arrow, apo jo.