Sezoni 5 – Episodi 2

Loading...

Përshkrimi

Oliveri rekruton "Qenin e egër", Evelin Sharpin dhe Kërtisin, por metodat e tij të stërvitjes janë shumë të vështira. Ndërkohë, Oliveri kujton kohët e Bratvas.