Sezoni 5 – Episodi 1

Loading...

Përshkrimi

Pas vdekjes së Lorel dhe shkëputjes nga skuadra Arrow i Thias dhe Digëllit, Oliverit i duhet të përballojë i vetëm krimin si Grin Arrow në Star Siti. Gjithashtu ai duhet të ndajë kohën mes luftës së krimit dhe të qenit tanimë, kryetar i bashkisë.