Sezoni 4 – Episodi 9

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Oliver vepron kundër HIVE. Malkolmi shkon të takojë Thian dhe e paralajmëron atë. Demjen Dark merr hak në festën e Oliverit.