Sezoni 4 – Episodi 9

Loading...

Loading...

Sezoni 4 – Episodi 9

187

Përshkrimi

Amuneta rrëmben Caitlinin dhe e detyron të kryejë një ndërhyrje të ndërlikuar mjekësore dhe Thinkeri kap Flashin.