Sezoni 4 – Episodi 8

Loading...

Përshkrimi

Oliver po bashkëpunon me miqtë e tij për të mposhtur Savage. Berri përjeton një udhëtim në kohë dhe kjo gjë e ndihmon skuadrën që të fitojë betejën.