Sezoni 4 – Episodi 7

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Një zbulim tronditës ndërlikon betejën midis Skuadrës së Shigjetës së Gjelbër dhe Damien Darhk; Tea humbet kontrollin në prani të Aleksit.