Sezoni 4 – Episodi 23 (I FUNDIT)

Loading...

Loading...

Sezoni 4 – Episodi 23 (I FUNDIT)

6453

Përshkrimi

Oliver bashkohet me një forcë befasuese në përpjekjen për të ndalur Damien Darhk dhe magjinë e tij përgjithmonë.