Sezoni 4 – Episodi 22

Loading...

Përshkrimi

Oliver dhe Diggle shkojnë në bunkerin e nëndheshëm të H.I.V.E për të shpëtuar Thean, e cila është nën efektin e një droge. Felicity, Curtis dhe Noah përpiqen së bashku që të ndalojnë Darhk. Duket sikur ata kanë sukses, por ka akoma edhe një surpizë për ta.