Sezoni 4 – Episodi 21

Loading...

Përshkrimi

Kur ekipi Arrow zbulon veprimin e radhës të Damien Dark, Felicity kupton se ka nevojë t'i kërkojë të atit të saj, Noah Kuttler, ndihmë. Noah dhe Oliver patën një bisedë të sinqertë e cila e la Oliverin e tronditur...