Sezoni 4 – Episodi 20

Loading...

Përshkrimi

Oliver niset në udhëtim për të mësuar të luftojë magjinë e Darkut. Digell bie ne kurthin e te vellait dhe rrezikon familjen e tij. Tea mbahet peng nga Darku...