Sezoni 4 – Episodi 19

Loading...

Përshkrimi

Oliveri dhe ekipi vuajnë për vdekjen e Laurel, veçanërisht Digle i cili fajëson veten sepse besoi se Andi kishte ndryshuar. Ndërkohë, Lance refuzon të besojnë se vajza e tij vdiq me të vërtetë dhe i kërkon Nisës për ta ndihmuar që ta sjellë përsëri në jetë. Kohët e fundit një tjetër Kanarinë e Zezë në Star City shfaqet duket vërtetuar teorinë se Laurel nuk ka vdekur në vërtetë.