Sezoni 4 – Episodi 18

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Oliver dhe Diggle zbulojnë se Merlyn do të nxjerrë Darhk nga burgu; Laurel merr një ofertë surprizuese.