Sezoni 4 – Episodi 16

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Duke qenë se Cupid ka dështuar në dashuri, ajo vendos të marrë hak duke vrarë çiftet e sapomartuara. Oliver dhe Felicity thurin një plan duke bërë celibrimin e martesës.