Sezoni 4 – Episodi 15

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Oliveri i kërkon ndihmë Viksenit, e cila ka aftësi magjike, për të mposhtur Darkun. Thia dhe Malkolmi bëjnë një bisedë të ndershme.