Sezoni 4 – Episodi 14

Loading...

Përshkrimi

Oliveri dhe skuadra mësojnë për planin e HIVE për t'i shkatërruar ata. Lensi është në dyshim nëse Dona do ishte më e sigurt pa të. Oliveri ndihet në faj që nuk i ka treguar Felisitit për djalin e tij.