Sezoni 4 – Episodi 13

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Oliver merr një ofertë nga Nisa që vështirë të refuzohet. Ndërkohë Thia vazhdon të luftojë me epshin për gjak, Malkolm ngurron të ndihmojë vajzën e tij dhe Lorela bën një bisedë zemër me zemër me Nisën.