Sezoni 4 – Episodi 12

Për cdo sugjerim ose problem ju lutemi na shkruani më poshtë

Loading...

Përshkrimi

Skuadra përballet me të keqin me pseudonim Llogaritësi. Ndërkohë, Nisa bën lëvozjen e saj dhe Roi Harperi kthehet.