Sezoni 4 – Episodi 11

Loading...

Përshkrimi

Një agjent i Shadowspire që ishte armik i Digëll dhe i kohës së luftës së Andit, shfaqet në Star City. Digëll duhet të mësojë të ketë besim tek Andi, por e ka të vështirë që nga koha e luftës. Oliver duhet të përshtatet me mënyrën e re të jetesës me Felisitin pasi ajo është në një karrocë dhe nuk ecën më.