Sezoni 1 – Episodi 6

Loading...

Përshkrimi

Maeve bën për vete Lutz në mënyrë që ai t'i tregojë të vërtetën për të. Elsie zbulon një sabotazh të mundshëm nga brenda korporatës ndërsa Teddy dhe "njeriu në të zeza" përfshihen në një konflikt me disa ushtarë duke u munduar të kalojnë për të shkuar në Pariah.